Wie we zijnWie we zijnWie we zijn

Quality Options is op 1 januari 1997 opgezet onder de paraplu van Akzo Nobel. Cees van Hoof, de huidige eigenaar van Quality Options, heeft bij de multinational jarenlange ervaring opgedaan met het leiden en begeleiden van kwaliteitsprojecten en strategische discussies. Daarbij kwam hij in aanraking met het interactieve instrument OptionFinder®.

Quality Options is inmiddels uitgegroeid tot een team van vier personen, waarvan er drie continu bezig zijn met ontwikkelen, advisering en begeleiding van interactieve trajecten. De kern van Quality Options is het interActief maken van bijeenkomsten met gebruik van de elektronische systemen OptionFinder®, PPVote®, Training & Meeting® en Grouputer® als kennisversnellers voor zeer diverse doeleinden, vaak in combinatie met organisatieadviezen aan bedrijven in de profit- en non-profitsector.

Cees van Hoof zelf: "Ik hoef niet persé groot te worden", verklaart hij. "Mensen die met mij samenwerken, zijn zelf ondernemer. Ze zorgen zelf voor opdrachten. Sommige mensen schrikken daarvan, maar als het eenmaal loopt, willen ze niets anders meer. Bovendien wil ik kwaliteit leveren en daar zelf ook op kunnen toezien. Met méér dan 10 mensen werkzaam in een bedrijf als het onze is dat heel moeilijk te waarborgen. We leveren tenslotte een heel speciaal soort dienstverlening".

Quality Options
Tel: +31 (0)1624 69 530
info@qualityoptions.nl
Vind ons leuk op Facebook
 
Login klanten
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Quality Options
Realisatie: TiDi Graphics