WerkwijzeWerkwijzeWerkwijze

Quality Options heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van interActieve bijeenkomsten. Wij werken met elektronische tools als OptionFinder®, Training & Meeting® en Grouputer®. Maar onze echte expertise ligt in de procesmatige ondersteuning van het gebruik van deze elektronische tools.

De adviesmethoden lijken op de klassieke methoden als enquête, interview en discussiebijeenkomsten. Maar een interActieve discussie en het gebruik van elektronische tools vergt aanpassingen van de vragen en de manier waarop de discussie wordt gevoerd.

Naast de kennis over interActieve adviesmethoden, hebben wij op een aantal thematische deelterreinen veel ervaring. Op het gebied van onder andere kwaliteit, cultuur, stadsgesprekken risicomanagement, hebben wij in de loop der jaren vragenlijsten ontwikkeld waarmee u snel de huidige toestand en wensen in kaart kunt brengen.

Op alle terreinen vinden wij nog maandelijks nieuwe combinaties en toepassingen. Soms zijn dat nieuwe thema’s en andere tools. Soms gaat het hierbij om nieuwe combinaties en de volledige invulling van 1-, 2- of 3-daagse bijeenkomsten. De vragen van onze klanten houden ons scherp en creatief. Sommige instrumenten zijn simpel, anderen complex. Uw vraag bepaalt ons aanbod. Welke vraag heeft u?

Quality Options
Tel: +31 (0)1624 69 530
info@qualityoptions.nl
Vind ons leuk op Facebook
 
Login klanten
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Quality Options
Realisatie: TiDi Graphics