Training & MeetingTraining & MeetingTraining & Meeting

Training & Meeting® (T&M) is ook een draadloos stemsysteem, en is qua hardware in grote lijnen vergelijkbaar met de OptionFinder®. De gebruikte softwareprogramma’s hebben echter een aantal andere mogelijkheden.

Training & Meeting Professional® biedt net als OptionFinder® een groot aantal mogelijkheden om vragen te stellen. Speciaal is de mogelijkheid om bij 1 vraag meerdere keren te antwoorden, zodat uit een lijst van 10 mogelijkheden 3 of meer gekozen kunnen worden.

Voor speciale vragenlijsten kunnen speciale programma´s en grafieken ontwikkeld worden, zoals de INK profielschets en het INK spinnenweb. Bovendien kunnen we samen met u simpele, gestandaardiseerde toepassingen laten ontwikkelen, waar u zelf met slechts geringe training mee aan de slag kunt.

Ook biedt Training & Meeting Professional® de mogelijkheid om een Quiz uit te voeren, waarbij snel bepaald kan worden welke groepen of welk individu de meeste juiste antwoorden heeft. Het programma heeft bovendien een groot aantal mogelijkheden om de vragen grafisch vorm te geven.

Quality Options
Tel: +31 (0)1624 69 530
info@qualityoptions.nl
Vind ons leuk op Facebook
 
Login klanten
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Quality Options
Realisatie: TiDi Graphics