Interactieve bijeenkomstInteractieve bijeenkomstInteractieve bijeenkomst


Wilt u maximaal rendement uit uw bijeenkomst halen? Dan bent u bij Quality Options aan het juiste adres. Wij maken het verschil met onze stemkastjes, waardoor u in een korte tijd veel meer kunt bereiken. Tel daar de professionele begeleiding van onze adviseurs bij op en u bent verzekerd van een unieke bijeenkomst.

Maximaal rendement

Aan de hand van uw wensen en doelstellingen stellen we een passend programma op. We bekijken hoe we de stemkastjes optimaal kunnen inzetten, zodat uw doelstelling ook daadwerkelijk wordt bereikt. We zorgen desgewenst voor professionele begeleiding van de bijeenkomst, waarbij we een prettige sfeer in de zaal weten te creëren.

Stemkastjes: betrouwbaar, snel, draadloos

Onze stemkastjes zijn ideaal om de mening of het kennisniveau van een groep te achterhalen. Vaak geven er binnen een groep slechts een aantal mensen hun mening, terwijl de mening van de gehele groep voor u belangrijk is. Met de stemkastjes van Quality Options geeft u een stem aan de zwijgende meerderheid. De deelnemers voelen zich betrokken bij de bijeenkomst omdat ze zien hoe het proces verloopt en op welke manier hun stem de resultaten beïnvloedt. Daardoor worden de resultaten door de hele groep gedragen.

Na afloop van de bijeenkomst is er direct een rapportage beschikbaar met daarin de resultaten van de stemmingen. U kunt dus meteen met de uitkomsten aan de slag. Zo bereikt u binnen een dagdeel gegarandeerd resultaat.
Meer weten over onze stemkastjes? Klik hier

Onze adviseurs; betrokken, ervaren, in staat om de juiste sfeer te creëren

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat weten wij als geen ander. Wij hebben jarenlange ervaring in zeer uiteenlopende branches op allerlei niveaus. Vandaar dat wij met vertrouwen kunnen zeggen dat wij iedere bijeenkomst goed kunnen begeleiden, of dit nou voor of achter de schermen is.

Wij hebben ruime ervaring in het presenteren van sessies en zijn goed in staat om een sfeer te creëren waarbij mensen zich op hun gemak voelen. Ook kunnen wij probleemloos resultaten interpreteren en deze toelichten naar de groep. Op die manier blijven mensen betrokken bij de bijeenkomst. Omdat al onze adviseurs de stemkastjes door en door kennen, kunnen zij zo nodig ter plekke wijzigingen aanbrengen in het protocol.

Het is voor ons steeds weer een uitdaging om het samen met onze klant een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij brengen graag samen met u de stemming in beeld! 

Quality Options
Tel: +31 (0)1624 69 530
info@qualityoptions.nl
Vind ons leuk op Facebook
 
Login klanten
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Quality Options
Realisatie: TiDi Graphics